Trax Technology

Η Trax, ως νούμερο ένα εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο του retail επενδύει και καινοτομεί συνεχώς ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επαναπροσδιορισμός του retail στην ψηφιακή εποχή

Αξιοποιήστε τα ψηφιακά εργαλεία retail, το deep learning και την τεχνητή νοημοσύνη και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά τα δεδομένα που τον απασχολούν. Επίσης, κάθε κανάλι λιανικής έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ωστόσο, η διαφάνεια και η πραγματική ορατότητα σε κάθε κατάστημα είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων. Η Trax έχει αναπτύξει ένα περιβάλλον τεχνολογικών λύσεων λήψης, επεξεργασίας και αποθήκευσης εικόνων με σκοπό την καταγραφή κάθε προϊόντος σε κάθε κατάστημα.
ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διασφάλιση ποιότητας δεδομένων

Η Trax δεσμεύεται στα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας δεδομένων. Το αυστηρό μας σύστημα διασφάλισης ποιότητας παρέχει διαφάνεια πληροφοριών σχετικά με την απόδοσή μας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε στρατηγικές αποφάσεις με απόλυτη σιγουριά. Μάθετε πώς το Πλαίσιο Επιβολής Ποιότητας Δεδομένων διασφαλίζει την αξιοπιστία των δεδομένων σας.

Αναγνώριση ακριβείας

Ο εντοπισμός προϊόντων και ο προσδιορισμός της ακριβούς τοποθέτησής τους στο ράφι, σε ένα δυναμικό περιβάλλον λιανικής, είναι μια πολύπλοκη υπολογιστική εργασία. Στην Trax, εδώ και χρόνια τελειοποιούμε το σύστημά μας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να είναι σίγουροι ότι λαμβάνουν ακριβή δεδομένα.

Λάβετε δεδομένα υψηλής ποιότητας

Μόλις οι φωτογραφίες γίνουν upload στους cloud servers μας, κάθε pixel αναλύεται και τα προϊόντα συγκρίνονται και αναγνωρίζονται μέσα από μια εκτενή βάση δεδομένων SKUs. Το σύστημά μας ελέγχει τη θέση και τη διάταξη των προϊόντων, συγκρίνοντας τα συμφωνημένα πλανογράμματα με την πραγματική εικόνα και τα KPIs.

Η ποιότητα του image recognition διασφαλίζεται μέσα από ένα ισχυρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου. Χάρη στο machine learning, η ακρίβειά μας συνεχίζει να βελτιώνεται κάθε στιγμή δίχως όρια.

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ

Man and machine

Η τεχνολογία μας, βασισμένη στο computer vision, βελτιώνεται συνεχώς με τη βοήθεια των ειδικών. Οι φωτογραφίες αποστέλλονται στο εξειδικευμένο προσωπικό μας για “ψηφοφορία”, μία διαδικασία η οποία επικυρώνει την ορθή αναγνώριση των προϊόντων και εκπαιδεύει τους active-learning αλγόριθμούς μας.

Δεδομένα και μετρήσεις με αξία

Η Trax είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία πλατφόρμα image recognition. Μεταμορφώνουμε τα δεδομένα ραφιού σε μετρήσεις με σκοπό την παρακολούθηση της απόδοσης, τη γνώση για να ξεπεράσουμε τον ανταγωνισμό, και τη στρατηγική της επόμενης μέρας.

Μετατρέψτε τα δεδομένα σε εμπορικές ενέργειες

Η πλατφόρμα της Trax χρησιμοποιεί τα δεδομένα ραφιού για να μετρήσει την εκτέλεση στο πεδίο, τη συμμόρφωση των καταστημάτων σχετικά με τις συμφωνίες σας, το μερίδιο αγοράς, την απόδοση του προσωπικού, την κινητικότητα των SKUs και πολλά, πολλά άλλα. Το Dashboard μας μπορεί να προσαρμοστεί με γνώμονα τα KPIs των πελατών μας και να συνδυαστεί με άλλες πηγές δεδομένων.

Λεπτομερείς αναφορές αποκαλύπτουν πώς οι κατηγορίες, τα brands και τα SKUs παρουσιάζουν τάσεις με την πάροδο του χρόνου και σε διαφορετικές περιοχές, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε αποφάσεις με γνώμονα τη μεγαλύτερη εικόνα της στρατηγικής σας.

infographic
Φιλτράρετε τις πληροφορίες και επικεντρωθείτε στα δεδομένα που έχουν πραγματική αξία. Η τεχνολογία μας, βασισμένη στο computer vision, μετρά κάθε πτυχή του ραφιού. Στη συνέχεια, τα εργαλεία αναφορών μας παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες βασισμένες στα KPIs, από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μέχρι τη συμμόρφωση των πλανογραμμάτων.

Οι CVPR διακρίσεις μας

Η Trax νιώθει υπερηφάνια, καθώς αναγνωρίζεται και τιμάται συνεχώς στο Conference on Computer Vision and Pattern Recognition (CVPR), ένα ετήσιο συνέδριο που θεωρείται ευρέως ως ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στον τομέα του.
Με οργανωτές την Trax, το Facebook και το Alibaba, αυτή η δυναμική συνεργασία συγκέντρωσε τις πιο καινοτόμες retail εταιρείες στον κόσμο, οι οποίες εργάζονται επάνω στην ανάπτυξη του computer vision.

AI για προβλήματα του πραγματικού κόσμου

Ο Ziv Mhabary, EVP of Digitization της Trax, εξηγεί πώς η Trax συνδυάζει διάφορους αλγόριθμους με σκοπό να δημιουργήσει μια τεχνητή νοημοσύνη ικανή να ψηφιοποιήσει τον χώρο της λιανικής.
Οι φωτογραφίες ραφιού περιλαμβάνουν εκατοντάδες αντικείμενα σε μία μικρή περιοχή, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τα περισσότερα συστήματα ανίχνευσης αντικειμένων. Αυτό το άρθρο από το CVPR ’19 εξηγεί πώς η Trax ξεπερνά αυτή την πρόκληση.

Huge data

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
0 M
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
0 B
ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
0

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Οι επιστήμονες του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Trax -Trax Idea Labs- αναπτύσσουν συνεχώς νέους τρόπους ώστε να μεταμορφώσουν τον κόσμο του retail. Ακολουθούν δύο:
AUGMENTED REALITY
Play Video
SMART SHOPPER
Play Video

Συχνές ερωτήσεις

Η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει. Ένας από τους ειδικούς μας θα χαρεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.
Πώς μετρά η Trax την ακρίβεια του image recognition;

Κάθε μέρα, παίρνουμε ένα δείγμα από τις εικόνες που συλλέγουμε και κάνουμε μια εκτενή ανάλυση των αποτελεσμάτων του image recognition. Συγκεντρώνουμε τα αποτελέσματα και παρέχουμε αναφορές ακρίβειας κάθε 3 εβδομάδες.

Χρησιμοποιείται ανθρώπινος παράγοντας;
Ο αλγόριθμος ξεκινά ένα νέο έργο με ακρίβεια 90% και βελτιώνεται στο 96% τους πρώτους μήνες, χάρη στην ανθρώπινη επέμβαση. Οι άνθρωποί μας συνεχίζουν τον ποιοτικό έλεγχο με σκοπό τις συνεχείς ενημερώσεις.
Μπορεί η πλατφόρμα της Trax να ενσωματωθεί σε άλλα συστήματα;
Η ανοιχτή αρχιτεκτονική -open architecture- αποτελεί βασικό δόγμα της προσέγγισής μας. Έχουμε ενσωματώσει με επιτυχία την τεχνολογία μας σε εργαλεία SFA, BI systems και data lakes. Για να διασφαλίσουμε ότι οι λύσεις μας λειτουργούν απρόσκοπτα με τα συστήματα των πελατών μας, συνεργαζόμαστε στενά με τις ομάδες τεχνολογίας τους με σκοπό τις ομαλές ενσωματώσεις των δύο τεχνολογιών.
Πόσο δύσκολο είναι εφαρμοστεί το image recognition της Trax;

Ένας dedicated Project Manager και ένας αναλυτής κάνουν τη ρύθμιση, την εκκίνηση και τη σταθεροποίηση του συστήματος ανώδυνη. Για να δημιουργήσουμε τη βάση δεδομένων των εικόνων σας, χρησιμοποιούμε την υπάρχουσα βιβλιοθήκη σας ή την κατασκευάζουμε από την αρχή σε περίπτωση που δεν υπάρχει.

Σε ποιον ανήκουν τα δεδομένα που συλλέγει η Trax;

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δεδομένων είναι ένας διαπραγματεύσιμος όρος στα συμβόλαιά μας. Οι πελάτες μας μπορούν να διατηρούν ή να μεταπωλούν τα δεδομένα που συλλέγουμε, ή ακόμα και να υιοθετούν ένα μοντέλο κοινής ιδιοκτησίας με την Trax.

Προστατεύεται το απόρρητο του καταναλωτή;
Η Trax έχει περάσει με επιτυχία τη διαδικασία δέουσας επιμέλειας ασφαλείας -security due diligence- για κορυφαίους παγκόσμιους retailers και είναι συμβατή με το GDPR. Το σύστημα καταγραφής εικόνων μας περιλαμβάνει αισθητήρες ειδοποίησης σε περίπτωση εμποδίου μπροστά από την κάμερα, το οποίο περιέχει ανθρώπινη παρουσία. Το σύστημα αναλύει κάθε εικόνα για να προσδιορίσει εάν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία πριν τη μεταφόρτωση στο cloud της Trax. Εάν μια εικόνα περιέχει κάποιο άτομο, απορρίπτεται αμέσως. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται έως ότου η κάμερα τραβήξει μια φωτογραφία χωρίς ανθρώπινη παρουσία. Οι εικόνες που κρίνονται ακατάλληλες διαγράφονται από τον gateway server και τη IoT κάμερα. Στο τέλος της διαδικασίας, δεν αποθηκεύονται φωτογραφίες ατόμων σε κανένα μέσο.