Υπηρεσίες

Dynamic Merchandising

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με ένα ευέλικτο, δυναμικό πανελλαδικό εργατικό δυναμικό, η Trax επαναπροσδιορίζει το merchandising και θέτει νέα standards, προσφέροντας υπηρεσίες merchandising κατά παραγγελία. Το Δυναμικό Merchandising της Trax προσαρμόζεται ενεργά, έξυπνα και άμεσα στις ανάγκες σας. Κλιμακώνεται με ευκολία, τα προβλήματα ραφιών εντοπίζονται σε πραγματικό χρόνο και τα προϊόντα σας λαμβάνουν τη δέουσα προσοχή, με γνώμονα το μέγιστο αντίκτυπο στον Καταναλωτή.

Sales

Η Trax διαθέτει ομάδες πωλήσεων σε όλα τα κανάλια διανομής, παρέχοντας μία καθολική λύση υποστήριξης για την επιχείρησή σας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία της Trax & τη live διαχείριση πληροφοριών και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται εκθετικά.

Trade Marketing

Αποκτήστε πλήρη ορατότητα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα προϊόντα σας στα καταστήματα, και δείτε την επένδυσή σας να αποδίδει. Πληροφορίες και δεδομένα όπως έλεγχος διανομής, παρακολούθηση ανταγωνισμού, τιμοληψία, συμμόρφωση πλανογράμματος, μερίδιο ραφιού & έλεγχος OOS θα είναι άμεσα διαθέσιμες στις ομάδες σας, με σκοπό να ενθαρρύνουν μια σχέση συνεργασίας με τους συνεργάτες λιανικής και να προωθήσουν την ανάπτυξη των προϊόντων σας σε κάθε κατηγορία.

Promotion

Στην Trax γνωρίζουμε τη άξια των προωθητικών δράσεων στην αναγνώριση και την ενίσχυση του brand image. Συνδυάζοντας έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό με την τεχνολογία μας, φέρνουμε τα προϊόντα σας πιο κοντά στη καρδιά του κοινού.