Merchandising: Δυναμικό, έξυπνο, γρήγορο & ευέλικτο

Συνδυάσαμε το Computer Vision και τις machine learning πλατφόρμες με ένα επεκτάσιμο, δυναμικό πανελλαδικό εργατικό δυναμικό, διαθέσιμο όποτε και όπου το χρειάζεστε. Το Δυναμικό Merchandising της Trax προσαρμόζεται ενεργά, έξυπνα και άμεσα στις ανάγκες σας. Το Δυναμικό Merchandising κλιμακώνεται με ευκολία, τα προβλήματα ραφιών εντοπίζονται σε πραγματικό χρόνο και οι merchandisers ξεκινούν να εργάζονται στο project σας σε ημέρες, όχι σε εβδομάδες.

Η διαφορετικότητα είναι στο DNA μας

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με ένα ευέλικτο, τεχνολογικά υποστηριζόμενο εργατικό δυναμικό, η Trax επαναπροσδιορίζει το merchandising και θέτει νέα standards, προσφέροντας υπηρεσίες merchandising κατά παραγγελία.
Δεδομένα

Απόδοση με βάση τα δεδομένα

Τα δεδομένα τροφοδοτούν τη δουλειά μας, τις επισκέψεις μας στα καταστήματα, τα reports μας. Με πλήρη ορατότητα των ενεργειών, των πληροφοριών και των φωτογραφιών από κάθε επίσκεψή μας, παρέχουμε απόλυτη διαφάνεια στην εκτέλεση του merchandising.
Οι άνθρωποί μας

Εργατικό δυναμικό με τεχνολογία αιχμής

Εξοπλίζουμε το εργατικό δυναμικό της Trax με την mobile εφαρμογή Trax Merchandiser, παρέχοντας σαφείς οδηγίες και εκπαιδεύσεις σχετικά με τις μετρήσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση των έργων του κάθε πελάτη. Πραγματοποιείται έλεγχος ποιότητας στο 100% των επισκέψεων του εργατικού δυναμικού μας με γνώμονα το αποτέλεσμα και όχι τη ρουτίνα, βοηθώντας σας να αυξήσετε τις πωλήσεις.
AI Τεχνολογία

Ευέλικτο και δυναμικό

Το ευέλικτο, πανελλαδικό προσωπικό μας, πραγματοποιεί χιλιάδες επισκέψεις το μήνα σε καταστήματα, από μεγάλες αλυσίδες έως μικρά σημεία λιανικής. Με κάλυψη 96% σε όλη την ελληνική επικράτεια -ηπειρωτική και νησιωτική- μπορείτε να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας, χρησιμοποιώντας τοπικό εργατικό δυναμικό το οποίο ξεκινά να εργάζεται στο project σας σε ημέρες, όχι εβδομάδες όπως συνηθίζεται στο παραδοσιακό merchandising.

Πώς λειτουργεί

Ο αλγόριθμος της Trax βοηθά τους agents να λύσουν σε πραγματικό χρόνο θέματα εντός καταστήματος έχοντας δεδομένα από πολλές σειρές επισκέψεων.

Παντού και on-demand

Με έτοιμους, έμπειρους merchandisers σε όλη την επικράτεια, η Trax σας δίνει τη δύναμη να καλύπτετε τις ανάγκες σας όπου χρειάζεται, όποτε το χρειάζεστε, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα σας λαμβάνουν τη δέουσα προσοχή, με γνώμονα το μέγιστο αντίκτυπο στον καταναλωτή.

Επεκτείνετε τη διασπορά, αυξήστε την αποτελεσματικότητα

Συμπληρώνουμε την ομάδα πωλήσεών σας, καθιστώντας την κάλυψη δυσμενών, απομακρυσμένων σημείων εύκολη και οικονομική. Αυξήστε την παραγωγικότητα των πωλητών σας, αναθέτοντας αρμοδιότητες στην ομάδα merchandising της Trax, όπως για παράδειγμα τον έλεγχο προβολών, κωδικών, έλεγχο τιμών, εφαρμογή πλανογράμματος, παρακολούθηση του ανταγωνισμού κ.ο.κ. Η Trax θα διασφαλίσει πως το προϊόν σας είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πωλήσεις παρέχοντας βέλτιστη εμπειρία πελάτη, είτε βρίσκεστε σε ένα μικρό σημείο λιανικής, είτε σε ένα κεντρικό κατάστημα πολυεθνικής.

Το ελαστικό είναι φανταστικό!

Οι ανάγκες σας σε εργατικό δυναμικό δεν είναι σταθερές. Αυξάνονται και μειώνονται καθημερινά. Η ευέλικτη ομάδα μας καλύπτει τα κενά όταν προκύπτουν ad-hoc έργα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε να ανταποκριθεί σε απροσδόκητες και επείγουσες ανάγκες merchandising.

Merchandising με γνώμονα το μέλλον

Μη βασίζεστε σε απαρχαιωμένα δεδομένα ραφιού, αποθήκης και καταστήματος τα οποία δε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σήμερα. Στην Trax, διασφαλίζουμε πως ο κατάλληλος άνθρωπος θα πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες merchandising στο κατάστημα σε κάθε επίσκεψή του.

“Η Trax μάς προσφέρει άμεσα δεδομένα σχετικά με την εικόνα των προϊόντων μας στο ράφι σε διαφορετικά καταστήματα και σε διαφορετικές περιοχές. Βλέπουμε τον ανταγωνισμό στο ράφι, πώς είναι τοποθετημένος, και τί υπάρχει γύρω μας.”

Νιώστε το αντίκτυπο

Το δυναμικό merchandising της Trax αναδεικνύει το αντίκτυπο των projects σας με ανάλυση μέχρι το επίπεδο SKU. Δείτε πώς κάθε λεπτό που αφιερώνεται στο να διορθωθούν οι out of stock κωδικοί, FI-FO, γέμισμα ραφιών, στρώσιμο προβολών κ.ο.κ. επηρεάζουν τα KPIs σας.

Παρακολούθηση εργασιών με διαφάνεια

Η Computer Vision πλατφόρμα μας ψηφιοποιεί κάθε SKU και κάθε ενέργεια εντός του καταστήματος. Κάθε εργασία συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε να βλέπετε τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί και να πληρώνετε μόνο για την εργασία που ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει.

Μετρήσιμα δεδομένα και reports

Τα δεδομένα ραφιού και τα KPIs σας βοηθούν να κατανοήσετε και να μετρήσετε την αξία των ενεργειών merchandising. Εξάγετε δεδομένα ως αναφορές του Excel, ή δείτε τα Business Intelligence εργαλεία του Dashboard μας. Ή ακόμα, ενσωματώστε τα APIs μας στο δικό σας λογισμικό.

Γιατί να επιλέξετε το Δυναμικό Merchandising της Trax;

Τα γραφεία παροχής υπηρεσιών merchandising δεν προσφέρουν στους πελάτες τους τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να εξελίξουν τη στρατηγική τους, ούτε την αποτελεσματικότητα που απαιτείται για τη μεγιστοποίηση του ROI. Το Δυναμικό Merchandising της Trax προσφέρει μία καλύτερη, μοναδική μέθοδο με γρήγορη, ευέλικτη, προσιτή κάλυψη και τεχνολογία που βασίζεται σε δεδομένα.

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις στα ύψη

Βελτιώνοντας τη συμμόρφωση των καταστημάτων όσον αφορά τις συμφωνίες και τη διαχείριση αποθέματος, αυξάνουμε τις πωλήσεις κατά 15–20% και αυξάνουμε την παρουσία στο ράφι κατά 25%.

Εμπιστοσύνη & Διαφάνεια

Δείτε φωτογραφικό υλικό και δεδομένα από τις επισκέψεις στα καταστήματα, ώστε να βεβαιώσετε πως η εκτέλεση του έργου σας πραγματοποιήθηκε άρτια και δημιουργήστε αποτελεσματικότερα πλάνα merchandising.

Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες

Αυξήστε τις πωλήσεις σας μέσω της μείωσης των Out-of-Stock κωδικών, βελτιώστε την τοποθέτηση των δυνατότερων κωδικών σας σε κάθε κατάστημα, και αναπτύξτε ισχυρότερες στρατηγικές marketing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ένας από τους ειδικούς μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας σχετικά με το Δυναμικό Merchandising της Trax.

Αξιοποιήστε τη δύναμη της Trax και ενεργοποιήστε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.