Εταιρική Υπευθυνότητα

Ενδυνάμωση Παιδιών & Νέων

Ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και προετοιμασία μαθητών χαμηλού εισοδήματος και νέων σε κίνδυνο προς την επιτυχία.

Hinuh Lepsagot

Υποστήριξη στην εκπαίδευση

Συνεργαζόμαστε με την Hinuh Lepsagot – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διατηρεί πάνω από 30 κέντρα σε όλο το Ισραήλ – και βοηθάμε την αποστολή τους για μείωση της κοινωνικής ανισότητας δημιουργώντας ευκαιρίες για παιδιά κάθε οικονομικής προέλευσης.

Μια ομάδα από την Trax προσφέρει εθελοντικά το χρόνο της, διδάσκοντας στα παιδιά μαθηματικά, αγγλικά και εβραϊκά, ενώ παρέχει επίσης υποστήριξη στις εξετάσεις τους. Μερικά παιδιά από το κέντρο επισκέφτηκαν το γραφείο μας για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους που βοηθήσαμε στο να πετύχουν τους στόχους τους.

Με ενέργειες που μας εμπνέουν τόσο πολύ, θα είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε.

Home of Hope

Sip & Swine BBQ Festival

Το Trax Gives Back είναι το πρόγραμμα εθελοντικής ενημέρωσης της Trax με έδρα τις ΗΠΑ, το οποίο στοχεύει να υποστηρίξει οργανισμούς που έχουν ανάγκη, όπως το Home of Hope στο Gwinnett Children’s Shelter, μια μη κερδοσκοπική μονάδα παροχής στέγασης, που
παρέχει υπηρεσίες για άστεγα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στις τελευταίες τρεις εκδηλώσεις, το event μας Sip & Swine BBQ συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000$ για το Home of Hope, και βοήθησε να παρέχουμε ζεστά, φιλόξενα σπίτια σε άστεγες μητέρες και τα παιδιά τους, ενώ τις βοήθησε να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνουν αυτάρκεις.

Local

Stand-up paddling για καλό σκοπό

Το Local είναι ένας σύλλογος με έδρα το Ισραήλ που υποστηρίζει μη προνομιούχα παιδιά. Εκεί, οι έφηβοι που βρίσκονται σε κίνδυνο – όπως εκείνοι που εμπλέκονται σε μικροεγκλήματα, ναρκωτικά ή προέρχονται από βίαια νοικοκυριά – διοχετεύουν την ενέργειά τους στο surfing και το stand-up paddle surfing (SUP).

Αυτός ο όμιλος σερφ κάνει τη διαφορά, προσφέροντας καταφύγιο σε ανθρώπους που έχουν υποφέρει και έχουν αναρρώσει από τον κόσμο του εγκλήματος. Μέσω του προγράμματος, τα παιδιά αναπτύσσουν αξίες όπως πειθαρχία, επιμονή και αφοσίωση:
απαραίτητες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον τους. Η ομάδα της Trax συμμετέχει τακτικά στο πρόγραμμα το οποίο προσφέρει ωριαία μαθήματα κωπηλασίας με αντάλλαγμα
αμοιβή που προορίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ελπίζουμε ότι η συνεισφορά μας βοηθά τους νέους που κινδυνεύουν, να δαμάσουν τα κύματα για ένα λαμπρό μέλλον.

Εθελοντισμός Εργαζομένων

Η Trax ενθαρρύνει τους εργαζόμενούς της να συνεισφέρουν το χρόνο και τα ταλέντα τους για την υποστήριξη κοινωνικών οργανώσεων.

Willing Hearts Soup Kitchen

Προσφέροντας τροφή σε αυτούς που το έχουν ανάγκη

Το Willing Hearts είναι ένας οργανισμός που παρέχει καθημερινά 5.000 γεύματα σε ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, οικογένειες που πλήττονται από τη φτώχεια και μετανάστες σε περισσότερες από 40 περιοχές σε όλη τη Σιγκαπούρη.
Η ομάδα μας στη Σιγκαπούρη προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει στην προετοιμασία πολλών χιλιάδων γευμάτων για τους άπορους, από το μαγείρεμα λαχανικών και το τύλιγμα σπρινγκ ρολ μέχρι τη συσκευασία κουτιών τροφίμων.

The Food Bank

Μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων

Το The Food Bank στη Σιγκαπούρη είναι ένα μέρος όπου άτομα ή εταιρείες μπορούν να δωρίσουν αχρησιμοποίητα τρόφιμα που είναι ακόμα ασφαλή για κατανάλωση.
Στην Trax, κάθε μικρή κίνηση μετράει. Γι’ αυτό βοηθήσαμε το Food Bank να ελέγξει τις ημερομηνίες λήξης των προϊόντων, να  κατηγοριοποιήσει τα είδη και να τα συσκευάσει για παράδοση. Το φαγητό αυτό διανεμήθηκε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που  προετοιμαζουν τα τρόφιμα και τα παραδίδουν στους άπορους.

Good Deeds Day

Χαμόγελα φωτίζουν ένα νοσοκομείο

Στην Trax, πιστεύουμε ότι κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει μία καλή κίνηση ώστε να βελτιώσει τη ζωή των άλλων και να αλλάξει θετικά τον κόσμο. Γι’ αυτό συμμετείχαμε στο Good Deeds Day, μια παγκόσμια πρωτοβουλίαπου ενώνει ανθρώπους από 100 χώρες για νακάνουν καλό προς όφελος των συνανθρώπων μας, αλλά και του πλανήτη.

Εθελοντές από την Trax Israel επισκέφτηκαν το Ιατρικό Κέντρο Sheba στο νοσοκομείο Tel HaShomer ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. Εκεί έπαιξαν και συνομίλησαν με ασθενείς σε διαφορετικούς θαλάμους, μοίρασαν μπαλόνια, μπισκότα, καφέ και τσάι, ώστε να χαρίσουν έναχαμόγελο στα πρόσωπα των ασθενών και των οικογενειών τους

Κοινότητες σε Ανάγκη

Παροχή τροφής, στέγης, υλικών – και μερικές φορές, απλώς αλληλεγγύη για τις κοινότητες που έχουν ανάγκη.

Tabitha Foundation Cambodia

Βοηθώντας να σπάσει ο αέναος κύκλος της φτώχειας.

Παρόλο που τα επίπεδα φτώχειας στην Καμπότζη έχουν πέσει από 50% σε λιγότερο από20% τα τελευταία 10 χρόνια, περισσότεροι απότο 70% των Καμποτζιανών εξακολουθούν να ζουν με λιγότερα από 3$ την ημέρα. Η Trax βρήκε την ευκαιρία να βοηθήσει, γι’ αυτόσυνεργαστήκαμε με το Tabitha Foundation Cambodia, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 1,8εκατομμύρια Καμποτζιανούς σε ορισμένες απότις φτωχότερες κοινότητες της χώρας. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις οικογένειες να ξεφύγουν από τον κύκλο της φτώχειας, το Ίδρυμα Tabitha εστιάζει στα στεγαστικά ζητήματα, τις προμήθειες νερού και την εγγραφήστο Πρόγραμμα Αποταμίευσης και Οικογενειακών Συνεργασιών του Ιδρύματος. Δουλεύοντας μαζί με την Tabitha, έχουμε δωρίσει τρία σπίτια σε άπορους Καμποτζιανούς μέχρι σήμερα. Η Trax όχι μόνο πλήρωσε για την κατασκευή των σπιτιών, αλλά ήμασταν εκεί γιανα βοηθήσουμε και στην κατασκευή αυτών των σπιτιών. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε σπίτια και να βελτιώνουμε ζωές

Sunrise Association

Τρέχοντας ενάντια στον καρκίνο

Το Sunrise Association στοχεύει να επαναφέρει τις χαρές της παιδικής ηλικίας στα καρκινοπαθή παιδιά και τα αδέρφια τους μέσω των Sunrise Day Camps, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να απολαμβάνουν δραστηριότητες που βιώνουν τα συνηθισμένα παιδιά. Με όλες τις αλλαγές που έρχονται όταν ένα παιδί διαγιγνώσκεται με καρκίνο, ο οικονομικός αντίκτυπος της θεραπείας μερικές φορές παραβλέπεται.
Η Trax Israel συμμετείχε στο Tel Aviv Night Run για να υποστηρίξει το Sunrise Association. Κάθε συμμετέχων στην Trax έτρεξε 10 χιλιόμετρα για λογαριασμό ενός παιδιού από το σωματείο και το κόστος συμμετοχής δωρίστηκε για την ιατρική περίθαλψη του παιδιού. Ο ιδρώτας και ο πόνος του τρεξίματος δεν άξιζε ποτέ περισσότερο.

Singapore Association of the Visually Handicapped

Massage Fridays

Η Trax Singapore συνδύασε τη δουλειά και τη χαλάρωση εγκαινιάζοντας τις «Παρασκευές μασάζ» ως έναν τρόπο να βοηθήσει τους μασέρ με προβλήματα όρασης. Μέρος της ομάδας Singapore Association of Visually Handicap (SAVH), η Mobile Massage Team είναι μια ομάδα μασέρ με πιστοποίηση WSQ (Workforce Skills Qualifications) που παρέχει υπηρεσίες μασάζ ώμων σε γραφεία και όχι μόνο. Οι μασέρ αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, κερδίζοντας τα προς το ζην χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε φιλανθρωπία ή βοήθεια. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι μια αναπηρία δεν σημαίνει το τέλος μιας καριέρας αλλά την έναρξη μίας καινούριας. Συνεισφέρουμε σε μια κοινωνία αξιοκρατική χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, βοηθώντας μέλη της κοινότητας με ειδικές ανάγκες να βρουν εργασία.

Children with Cancer UK

Ποδηλασία ενάντια στον καρκίνο

Το Children with Cancer είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. Τα τελευταία 29 χρόνια, έχουν εργαστεί ακούραστα για να βελτιώσουν τα ποσοστά επιβίωσης και την ποιότητα ζωής σε νεαρούς ασθενείς επενδύοντας περισσότερα από 250 εκατομμύρια λίρες σε προγράμματα έρευνας για τον παιδικό καρκίνο. Χάρη στις προσπάθειές τους και τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους, σήμερα σχεδόν το 84% των παιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα ξεπεράσουν την ασθένεια και θα χτυπήσουν το καμπανάκι του τέλους της θεραπείας. Η Trax UK αποφάσισε να συμμετάσχει στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου αναλαμβάνοντας τη δική μας πρόκληση – μια gran fondo ποδηλατική διαδρομή 94 χιλιομέτρων, από το Λονδίνο στο Μπράιτον. Συγκεντρώθηκαν σχεδόν 5.000£ και για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι μια ομάδα με συναίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πάθος για προσφορά μπορεί να πετύχει το -έως τώρα – ανέφικτο.